Restaurant UPTON heeft zijn weg gevonden naar de Antwerpse Cadixwijk op het Eilandje in het bruisende Noorden van de stad.
Gianfranco, de man achter de potten, heeft zijn liefde voor het vak meegekregen van zijn Italiaanse nonna. Die bewonderde hij van kinds af aan voor hoe ze tal van soorten pasta uit de losse pols klaarmaakte. Zo had hij al snel maar één droom: een eigen restaurant openen.
Bij UPTON ligt de focus op een hedendaagse keuken met ingrediënten die barsten van smaak. Italiaanse invloeden met af en toe een Oosterse knipoog zijn door Gianfranco’s reizen en ervaringen terug te vinden op de menukaart. Wie bij UPTON aanschuift, kan zich verwachten aan verwennerij met een persoonlijke aanpak.
Op Maandagavond & Zaterdag kan u het restaurant privé afhuren voor uw trouw(suite), receptie, pensioen, business, verjaardag,…. Contacteer ons via info@upton.be om zo de mogelijkheden te bespreken.
*Wilde witte gamba | Scheermes | Daslook | Kwartelei 20
Langoustine | Consomme | Kokkels | Vadouvan 32
Tartaar rund | Zwarte look | Daikon | Miso 22
*Farfalle | Witte asperge | Bottarga & spek 22
Cannelloni al ragu (Artusi Pellegrino, 1891) 25
Cappelletti | Gelakte kreeft | Dragon | Tomaat 34
Spaghetti alla chitarra | Verse truffel 30
*Melkvarken | Dim sum | Mousseline Pickles | Dragon 32
Zonnevis | Witte asperge | Paddenstoel | Bouillabaisse jus 35
Tournedos Rossini | Ganzenlever | Verse truffel | Madeira 56
Zwezerik | Gnocchi | Paddenstoel | Tuinboon 32
*Rabarber | Aardbei | Budino 12
Chocolade ganache | Chili | Appelsien 12
Kolonel | Belvedere 12
Kaasselectie “Van Tricht” 4 kazen 12
Zondag gesloten
Maandag 12-13.30
Dinsdag 12-13.30 / 19-20.30
Woensdag 12-13.30 / 19-20.30
Donderdag 12-13.30 / 19-20.30
Vrijdag 12-13.30 / 19-20.30
Zaterdag Privé
Honden zijn niet toegelaten in het restaurant. Bedankt voor uw begrip.
[wpgmza id=”1″]